XYXY maakt film, websites en grafisch design!

TUINSTRAAT 1
6828 BG ARNHEM
TEL:+31 (0)26 44 60 233

hello@xyxy.nl

Follow us

Wie we zijn

XYXY voor de markt

XYXY voor uiterst creatieve en voordelige films en websites. XYXY biedt een team van jonge ondernemers in web en film. XYXY als samenwerkingsverband van zelfstandige ‘digital natives’ die hun krachten bundelen. XYXY om bestaande communicatie tradities los laten. XYXY als je nieuwsgierig bent naar de grenzeloze digitale ambities van deze nieuwkomers.

Webshop

Webwinkel op basis van Magento. Template styling, installatie en inrichten. De klant kan zelf aan de slag met het vullen van de webwinkel. Technische ondersteuning is vanzelfsprekend bij ons.


Wat we maken

WE ZIJN TROTS op wat we maken en doen. Wij werken en delen samen: de apparatuur, de werkplek, de auto. Zo min mogelijk waste.

Onze producties zijn het resultaat van het nieuwe samenwerken waar de X en de Y generatie elkaar maximaal versterken. Zo worden niet alleen wij beter, maar ook onze producties.

VOOR DE MARKT maakt XYXY bedrijfsfilms, presentaties, registraties, websites, webwinkels, en grafische concepten.

XYXY is geen traditioneel communicatiebureau, maar een samenwerkingsverband van zelfstandige ‘digital natives’ die hun krachten durven te bundelen.

Wat we doen

VOOR JOUW TALENT op het gebied van film, web en grafisch ontwerp biedt XYXY een werkplek, (film)apparatuur en coaching. XYXY biedt jou als jonge professional een platform om te starten als zelfstandig ondernemer. Een plek waar generatie X en Y samenkomen, kennis delen en elkaar versterken. Jij begrijpt dat wanneer je deel uit maakt van een groter geheel je succesvoller bent. Door kennis te delen, kritisch te zijn en hulp te durven vragen worden jij en je product beter en leert X weer van Y.

XYXY is er om elkaar als zelfstandig ondernemers te inspireren; XYXY om te experimenteren en te groeien in een team van bewezen professionals en hun netwerk; XYXY om je blikveld te verruimen met top coaches; XYXY om beschikking te hebben over professionele apparatuur op een super werkplek; XYXY waar niet in cijfers wordt gedacht maar in dromen!

Ben je zelfstandig ondernemer? Of denk je er over binnenkort te starten? Werk je binnen web of video en ben je daar verschrikkelijk goed in? Join XYXY!

Team Corendon training Papendal door Daniel van XYXY

XYXY MAAKT WEB, FILM EN DESIGN en spreek je uit als “ksie". XYXY is de verzamelplek voor de nieuwe jonge media-elite, de plek waar de generatie X en Y elkaar versterken, verbinden en verbeteren. De ervaring van X en de openmind van Y.

Wij maken design, web en film en zijn hier best goed in. Wij worden ook steeds beter. Beter door te leren van elkaar, beter door te inspireren en beter door ons open vizier.